Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kawa bez czegoś słodkiego to nie u nas.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4279
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 68
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 43
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 81
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 390
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4279
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 68
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 43
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 81
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 390
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy dodając na czubku łyżeczki proszku do pieczenia. Całość łączymy z pomocą jajek i formujemy kulki, które należy lekko dłonią spłaszczyć. Układamy ciastka na wyściełaną papierem do pieczenia blachę.
Pieczemy w temperaturze 180 stopni 10-15 minut w systemie grzałek góra-dół. Po upieczeniu ciastka mogą być miękkie ale stwardnieją po ostudzeniu. Pod wpisem link do innych przepisów na słodkie ciasteczka. Zapraszamy.