Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatnie chrupiące ciasteczka idealne do niedzielnej kawki.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 753
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12577
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 753
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12577
Składniki
Wychodzi ok. 25 ciastek. Wszystkie produkty zmiksować. Gładką masę zawinąć w folię i schłodzić w lodówce minimum 40 minut. Piekarnik nagrzać do 200 C. Masę rozwałkować na grubość ok, 3/4 cm i foremkami wykrawać wzory. Piec w 200 C ok. 12 minut. Upieczone i ostudzone ciastka polukrować i udekorować pistacjami.