Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatnie chrupiące ciasteczka idealne do niedzielnej kawki.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 468
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 3446
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 113
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 111
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 468
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 3446
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 113
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 111
Składniki
Wychodzi ok. 25 ciastek. Wszystkie produkty zmiksować. Gładką masę zawinąć w folię i schłodzić w lodówce minimum 40 minut. Piekarnik nagrzać do 200 C. Masę rozwałkować na grubość ok, 3/4 cm i foremkami wykrawać wzory. Piec w 200 C ok. 12 minut. Upieczone i ostudzone ciastka polukrować i udekorować pistacjami.