Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To proste i szybkie do przygotowania ciasteczka, które zasmakują każdemu.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10338
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1163
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11575
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 576
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10338
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1163
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11575
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 576
Składniki
Masło posiekać z mąką wymieszaną z proszkiem do pieczenia, dodać cukier, kleik ryżowy, wiórki kokosowe, jajka i szybko wyrobić na jednolitą masę. Z gotowego ciasta formować równej wielkości kulki, każdą rozpłaszczyć, na środku zrobić wgłębienie, które napełnić marmoladą. Ciasteczka przełożyć na blaszkę i piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 15-20 minut.