Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To proste i szybkie do przygotowania ciasteczka, które zasmakują każdemu.
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 773
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 56
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 115
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 142
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 773
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 56
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 115
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 142
Składniki
Masło posiekać z mąką wymieszaną z proszkiem do pieczenia, dodać cukier, kleik ryżowy, wiórki kokosowe, jajka i szybko wyrobić na jednolitą masę. Z gotowego ciasta formować równej wielkości kulki, każdą rozpłaszczyć, na środku zrobić wgłębienie, które napełnić marmoladą. Ciasteczka przełożyć na blaszkę i piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 15-20 minut.