Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To proste i szybkie do przygotowania ciasteczka, które zasmakują każdemu.
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 94
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 307
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2673
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9592
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 94
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 307
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2673
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9592
Składniki
Masło posiekać z mąką wymieszaną z proszkiem do pieczenia, dodać cukier, kleik ryżowy, wiórki kokosowe, jajka i szybko wyrobić na jednolitą masę. Z gotowego ciasta formować równej wielkości kulki, każdą rozpłaszczyć, na środku zrobić wgłębienie, które napełnić marmoladą. Ciasteczka przełożyć na blaszkę i piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 15-20 minut.