Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu ciasteczka które zostają zjedzone z taką samą szybkością jak pojawią się na stole.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1157
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5880
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1157
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5880
Składniki
Budyń przygotowujemy z połowy porcji wedle instrukcji na opakowaniu i czekamy aż przestygnie. W tym czasie gotowe ciasto kroimy na kwadraciki. Nacinamy i zawijamy do środka.
Na środek ciasteczka nakładamy budyń a następnie plasterek truskawki i pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 190 stopni przez 15 minut.