Do góry

Desery Przepis na:

Ciasteczka z ciasta francuskiego z budyniem i truskawką

Ciasteczka z ciasta francuskiego z budyniem i truskawką

Autor:

Przepisów i artykułów: 230 Ocena: 6687

Dodano:

Odsłon: 3680

Szybkie w przygotowaniu ciasteczka które zostają zjedzone z taką samą szybkością jak pojawią się na stole.

Składniki

  • 1 opakowanie gotowego ciasta francuskiego
  • 5-6 truskawek
  • pół opakowania budyniu
  • 250 ml mleka
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Budyń przygotowujemy z połowy porcji wedle instrukcji na opakowaniu i czekamy aż przestygnie. W tym czasie gotowe ciasto kroimy na kwadraciki. Nacinamy i zawijamy do środka.

  2. Na środek ciasteczka nakładamy budyń a następnie plasterek truskawki i pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 190 stopni przez 15 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń