Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie pyszne ciasteczka . Zapraszam na przepis
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 62
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4558
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 722
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 316
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14630
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 62
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4558
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 722
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 316
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14630
Składniki
Ciasta francuski wyjąć z opakowania , rozłożyć na stolnicy . Trochę rozwałkować .
Następnie rozcinany w wzdłuż i następnie na kwadraty . Jabłka myjemy obieramy ze skórki . Kroimy na ósemki .
Na na każdy kwadrat położyć po kawałku kabla posypujemy cynamonem i łączymy boki ciasta ze sobą . Gdy już wszystkie ciasteczka zrobimy. roztrzepanym jajkiem każde ciasteczko. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 200 stopni Celsjusza przez 15-20 minut . Do zrumienienia. Po upieczeniu posypujemy cukrem pudrem. Smacznego .