Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie pyszne ciasteczka . Zapraszam na przepis
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2803
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2803
Składniki
Ciasta francuski wyjąć z opakowania , rozłożyć na stolnicy . Trochę rozwałkować .
Następnie rozcinany w wzdłuż i następnie na kwadraty . Jabłka myjemy obieramy ze skórki . Kroimy na ósemki .
Na na każdy kwadrat położyć po kawałku kabla posypujemy cynamonem i łączymy boki ciasta ze sobą . Gdy już wszystkie ciasteczka zrobimy. roztrzepanym jajkiem każde ciasteczko. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 200 stopni Celsjusza przez 15-20 minut . Do zrumienienia. Po upieczeniu posypujemy cukrem pudrem. Smacznego .