Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie pyszne ciasteczka . Zapraszam na przepis
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 181
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 80
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 62
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 181
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 80
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 62
Składniki
Ciasta francuski wyjąć z opakowania , rozłożyć na stolnicy . Trochę rozwałkować .
Następnie rozcinany w wzdłuż i następnie na kwadraty . Jabłka myjemy obieramy ze skórki . Kroimy na ósemki .
Na na każdy kwadrat położyć po kawałku kabla posypujemy cynamonem i łączymy boki ciasta ze sobą . Gdy już wszystkie ciasteczka zrobimy. roztrzepanym jajkiem każde ciasteczko. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 200 stopni Celsjusza przez 15-20 minut . Do zrumienienia. Po upieczeniu posypujemy cukrem pudrem. Smacznego .