Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne , szybkie ciasteczka do kawy i nie tylko
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32562
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 921
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 328
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32562
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 921
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 328
Składniki
całe orzechy podprażyć jak przestygną zmielić mąkę posiekać z żółtkami masłem i cukrem , zawinąć w folię włożyć do zamrażalnika na 10 min białka ubijamy z cukrem i gdy są już dobrze ubite dodajemy mielone orzechy ciasto rozwałkowac szklanką wykrawać kółka , na kazde kółeczko nałożyć 1/2łyżeczki kajmaku i wiśnie następnie pianę , ciasteczko skleić z czterech stron tworząc miseczkę , można teraz uzupełnic jeszcze pianą pieczemy 20-30 min w tem 180c