Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne , szybkie ciasteczka do kawy i nie tylko
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30915
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3632
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4392
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1138
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30915
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3632
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4392
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1138
Składniki
całe orzechy podprażyć jak przestygną zmielić mąkę posiekać z żółtkami masłem i cukrem , zawinąć w folię włożyć do zamrażalnika na 10 min białka ubijamy z cukrem i gdy są już dobrze ubite dodajemy mielone orzechy ciasto rozwałkowac szklanką wykrawać kółka , na kazde kółeczko nałożyć 1/2łyżeczki kajmaku i wiśnie następnie pianę , ciasteczko skleić z czterech stron tworząc miseczkę , można teraz uzupełnic jeszcze pianą pieczemy 20-30 min w tem 180c