Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupiące ciasteczka pod bezową pianką
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113062
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113062
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Składniki
Wszystkie składniki razem zagnieść na twarde ciasto ,brać po kawałku i roplaszczać rękami na małe placki ,kłaść na natłuszczoną blachę na wierzch położyć łyżkę pianki i piec w150 stopniach ok. 30 minut,do ciastek można też dodać kawałki czekolady.Życzę smacznego
pianka bezowa:białka ubić na sztywno dodać cukier i syrop klonowy