Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z tym przepisem poradzą sobie nawet dzieci. Jedne z najprostszych i najszybszych do przygotowania ciasteczek. Idealnie sprawdzą się na przyjęcia oraz na co dzień, jako dodatek do kawy. Koniecznie wypróbujcie ten przepis.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7555
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 196
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2314
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 522
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7555
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 196
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2314
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 522
Składniki
Herbatniki przerzucamy do miski i rozbijamy przy użyciu łyżki kuchennej. Możemy również przesypać je do woreczka i robić wałkiem lub tłuczkiem.
Do drugiej miski wkładamy margarynę, przesypujemy cukier puder. Składniki blendujemy na gładki krem. Dodajemy herbatniki, kakao i bakalie. Wszystko razem mieszamy.
Z gotowej masy formujemy dłońmi małe kulki, które następnie obtaczamy w wiórkach kokosowych. Gotowe ziemniaczki wstawiamy na około godzinę do lodówki.