Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne korzenne ciasteczka owsiane, idealne na jesień, ale robię je niezależnie od pory roku! Prosto, szybko i zdrowo, czyli tak jak lubię najbardziej;) (Z przepisu wychodzi ok. 34 ciastek) Wartości odżywcze całego przepisu: 1894kcal | 53,3g białka | 18,5g tłuszczy | 377,6g węglowodanów
Mikser, piekarnik
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2312
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3444
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4139
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73717
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 556
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2312
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3444
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4139
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73717
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 556
Składniki
Do miksera wrzucić masło i jajko, wymieszać. Dodać resztę składników i wymiksować.
Ciasto przekładać na formę wyłożoną papierem do pieczenia tworząc kulki o średnicy około 3 cm, każdą lekko spłaszczyć.
Piec w 180 stopniach (góra/dół) przez około 15 minut (aż będą przyrumienione). Smacznego!!