Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wnuk wyrósł z kleików .trzeba je jakość zagospodarować.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7846
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1021
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13604
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7846
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1021
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13604
Składniki
wszystkie produkty wrzucić do miski (masło powinno być miękkie).wyrabiać ciasto przez kilka minut (jak na chleb). podsypać blat mąką i rozwałkować. szklanką wyciąć ciastka. ułożyć na papierze do pieczenia na blasze i piec 7-8 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.