Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis na ciacha z uniwersalnego ciasta francuskiego
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4373
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417345
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4373
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417345
Składniki
Ciasto standardowo kroimy na duże kwadraty.
Budyń przygotowujemy zgodnie z opisem na opakowaniu, ale umniejszamy proporcje mleka, tak aby budyń był bardzo gęsty.
Ugotowany i przestudzony lekko budyń nakładamy na kwadrat ciasta, na to kładziemy połówkę brzoskwini i zawijamy narożniki:)