Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis na ciacha z uniwersalnego ciasta francuskiego
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3065
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422187
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2263
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3065
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422187
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2263
Składniki
Ciasto standardowo kroimy na duże kwadraty.
Budyń przygotowujemy zgodnie z opisem na opakowaniu, ale umniejszamy proporcje mleka, tak aby budyń był bardzo gęsty.
Ugotowany i przestudzony lekko budyń nakładamy na kwadrat ciasta, na to kładziemy połówkę brzoskwini i zawijamy narożniki:)