Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka pełne nutelli. Tylko 3 składniki, proste i bardzo szybkie w wykonaniu. Lubicie nutellę, to są ciasteczka dla Was.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 82
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 879
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 34
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 82
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 879
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 34
Składniki
Wychodzi 13 sporych ciastek. Mąkę wymieszać z jajkiem i nutellą, lekko zagnieść. Formować kulki wielkości orzecha włoskiego , każda po 30 g. Każdą kulkę lekko spłaszczyć i palcem zrobić wgłębienie.
Ciastka piec w 170 C około 10 minut, po wyjęciu ciastka powinny być miękkie. Rękaw cukierniczy napełnić nutellą. Każde wgłębienie wypełnić nutellą i orzeszkiem.