Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka pełne nutelli. Tylko 3 składniki, proste i bardzo szybkie w wykonaniu. Lubicie nutellę, to są ciasteczka dla Was.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10618
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6132
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12998
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4754
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10618
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6132
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12998
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4754
Składniki
Wychodzi 13 sporych ciastek. Mąkę wymieszać z jajkiem i nutellą, lekko zagnieść. Formować kulki wielkości orzecha włoskiego , każda po 30 g. Każdą kulkę lekko spłaszczyć i palcem zrobić wgłębienie.
Ciastka piec w 170 C około 10 minut, po wyjęciu ciastka powinny być miękkie. Rękaw cukierniczy napełnić nutellą. Każde wgłębienie wypełnić nutellą i orzeszkiem.