Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, łatwe i szybkie ciasteczka
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34158
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34158
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
1. rozpuścić masło z cukrem pudrem, przestudzić, dodać jajko, dokładnie wymieszać, dodawać stopniowo mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia, i aromat, 2. ciastka pokruszyć, czekoladę drobno pokroić, ciastka I czekoladę i ciastka dodać do ciasta, 3. blachę wyłożyć papierem do pieczenia, formować łyżka ciastka, 4. piekarnik nagrzać do tem 190 st, piec ciastka 20 min, smacznego