Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i niesamowicie smaczne. Zachwyci wszystkich swoim smakiem i wyglądem. Składniki do jego przygotowania powinniście bez problemu odnaleźć w swojej kuchni.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5242
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 816
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11654
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5040
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1284
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5242
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 816
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11654
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5040
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1284
Składniki
Jajka wbijamy do miski, dodajemy cukier i miksujemy. Wlewamy olej i wsypujemy mąkę, sodę, proszek do pieczenia, kakao i cynamon. Wszystko razem dokładnie mieszamy przy użyciu miksera.
Jabłka obieramy i kroimy w kosteczkę. Dodajemy je do miski z ciastem wraz z orzechami. Ciasto mieszamy przy użyciu łyżki.
Prostokątną blaszkę wyścielamy papierem do pieczenia. Ciasto przelewamy do formy i równamy za pomocą łopatki. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni. Ciasto pieczemy przez około 60 minut.