Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto rozpływa sie w ustach.Na ptysiowych paluszkach ,z owocami i masą budyniową wyszło rewelacyjne w smaku:)
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4566
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26347
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1598
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4566
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26347
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1598
Składniki
Ugotować budyń,do gorącego wspypać galaretki i mieszać do ich rozpuszczenia.Wystudzić. Blaszkę 25/25 wyłożyć folią aluminiową ,ułożyć paluszki ptysiowe i posypac malinami. Wylać masę budyniową.
Na wierzchu rozłożyć winogrona,utopią się w kremie. Rozłożyć paluszki i posypać kakao.
Smacznego życzę!