Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto rozpływa sie w ustach.Na ptysiowych paluszkach ,z owocami i masą budyniową wyszło rewelacyjne w smaku:)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119009
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8818
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3198
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2799
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119009
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8818
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3198
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2799
Składniki
Ugotować budyń,do gorącego wspypać galaretki i mieszać do ich rozpuszczenia.Wystudzić. Blaszkę 25/25 wyłożyć folią aluminiową ,ułożyć paluszki ptysiowe i posypac malinami. Wylać masę budyniową.
Na wierzchu rozłożyć winogrona,utopią się w kremie. Rozłożyć paluszki i posypać kakao.
Smacznego życzę!