Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto bez pieczenia,szybkie do zrobienia i bardzo smaczne. Przepis z netu trochę go zmieniłam. Serdecznie polecam:)
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 106
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 438
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32599
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 71
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 100
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 106
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 438
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32599
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 71
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 100
Składniki
Tortownicę 25/25 wyłożyć folią aluminiową. Na spód dać warstwę herbatników oraz pokrojone brzoskwinie. Ugotować krem z kaszy manny. Sok wlać do rondla,zagotowac i stopniowo wsypywać kaszkę ciągle mieszając.Gotować 5 min. Dodać masło i zmiksowac. Połowę ciepłej masy wylać na brzoskwiniena wierzch ułożyć drugą warstwę herbatników ,a na nie plasterki bananów. Zalać drugą połową masy. Przykryć wierzch folią i dać do zimnego miejsca na kilka godz.żeby dobrze zastygło. Zimne ciasto posypać startą czekoladą.
Smacznego życzę!