Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste do przygotowania
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1204
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 149
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 467
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1204
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 149
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 467
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Jabłka zasypać cukrem na ok. 1h, trzymać w lodówce. Po tym czasie wyjąć z lodówki. Gdy jabłka osiągną temperaturę pokojową (po około 10-15 minutach), wsypać do nich resztę składników i wymieszać. Ciasto przełożyć do dwóch keksówek i upiec 180 stopni ok.40 minut Polać polewą lub posypać cukrem pudrem Do placka można dodać łyżkę kakao, a orzechy można wzbogacić o inne bakalie.