Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste do przygotowania
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 109
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 69
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 178
Szukasz pomysłu na szybkie, sycące i pyszne śniadanie? Tortilla z patelni to...
Odsłon: 314
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 109
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 69
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 178
Szukasz pomysłu na szybkie, sycące i pyszne śniadanie? Tortilla z patelni to...
Odsłon: 314
Składniki
Jabłka zasypać cukrem na ok. 1h, trzymać w lodówce. Po tym czasie wyjąć z lodówki. Gdy jabłka osiągną temperaturę pokojową (po około 10-15 minutach), wsypać do nich resztę składników i wymieszać. Ciasto przełożyć do dwóch keksówek i upiec 180 stopni ok.40 minut Polać polewą lub posypać cukrem pudrem Do placka można dodać łyżkę kakao, a orzechy można wzbogacić o inne bakalie.