Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto rozpływa się w ustach,aromatyczne i bardzo smaczne. Serdecznie Wam polecam:)
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2476
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1873
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1628
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1569
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2476
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1873
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1628
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1569
Składniki
Blaszkę 25/25cm wyłożyć folią aluminiową. Na spód położyć krakersy. Ugotować budyń,pod koniec gotowania budyniu dodać kostkę masła i miksować do jego rozpuszczenia. Wrzucić jagody i delikatnie rozprowadzić je łyżką w kremie. Krem wylać na warstwę krakersów. Na krem dać warstwę krakersów i dżem wiśniowy.Przykryć krakersami.
Utrzeć masło i zmiksować z masą krówkową.Trzeba dać kostkę masła,u mnie pół kostki nie związało kremu. Masę krówkową wyłożyć na krakersy i przykryć ostatnią warstwą krakersów.
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej dodając 150ml śmietanki. Lekko wystudzić i polać po krakersach. Ciasto dać do lodówki na kilka godz.
Smacznego życzę!