Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto jest wilgotne, puszyste i pyszne. Znika równie szybko jak się je robi.
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 94
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 23
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 952
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 439
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 94
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 23
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 952
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 439
Składniki
Jaja roztrzepać z cukrem i cukrem waniliowym za pomocą rózgi.
Dodać jogurt oraz olej i wymieszać.
Następnie wsypać do masy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i wymieszać do połączenia składników.
Umieścić ciasto w formie o wymiarach ok. 26x30 cm wyłożonej papierem do pieczenia. Na wierzchu rozłożyć pokrojone morele.
Składniki na kruszonkę rozetrzeć w misce palcami, tworząc okruchy i posypać nimi wierzch ciasta.
Piec ciasto w temperaturze 180 st. C przez ok. 30 minut, do tzw. suchego patyczka.