Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu ciasto kokosowe z truskawkami i rabarbarem a do tego waniliowa beza całość tworzy niepowtarzalny smak .
Super sałatka na różne okazje.
Odsłon: 117
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2552
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 775
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 231
Super sałatka na różne okazje.
Odsłon: 117
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2552
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 775
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 231
Składniki
Do miski przesiej mąkę z proszkiem , dodaj wiórki kokosowe i cukier , wymieszaj , następnie dodaj żółtka , olej i śmietanę , zagnieść kruszonkę .
3/4 kruszonki wyłóż do blaszki o wymiarach 20 x30 wyłożonej papierem do pieczenia , lekko ugniatając i podpiec 10 minut w temperaturze 180 st.
Truskawki i rabarbar pokrój drobniej i ułóż na podpieczone ciasto. Białka ubij z cukrem , dosyp proszek budyniowy, bezę wyłóż na owoce , wierzch posyp pozostałą kruszonką.
Ciasto piec jeszcze około 30 minut w temperaturze 180 st.