Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu ciasto kokosowe z truskawkami i rabarbarem a do tego waniliowa beza całość tworzy niepowtarzalny smak .
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8507
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6956
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4738
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327389
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8507
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6956
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4738
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327389
Składniki
Do miski przesiej mąkę z proszkiem , dodaj wiórki kokosowe i cukier , wymieszaj , następnie dodaj żółtka , olej i śmietanę , zagnieść kruszonkę .
3/4 kruszonki wyłóż do blaszki o wymiarach 20 x30 wyłożonej papierem do pieczenia , lekko ugniatając i podpiec 10 minut w temperaturze 180 st.
Truskawki i rabarbar pokrój drobniej i ułóż na podpieczone ciasto. Białka ubij z cukrem , dosyp proszek budyniowy, bezę wyłóż na owoce , wierzch posyp pozostałą kruszonką.
Ciasto piec jeszcze około 30 minut w temperaturze 180 st.