Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zbliżają się święta Wielkiej Nocy myślę że zechcielibyście przepis na takie ciasto
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3739
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2077
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5523
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5541
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3739
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2077
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5523
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5541
Składniki
Przygotować jabłka obrać ze skórki, oczyścić z gniazd nasiennych a następnie pokroić na mniejsze części. Po przygotowaniu jabłek jajka zmiksować z cukrem na jednolita masę, wsypać resztę składników i zmiksować na jednolitą masę
Po zmiksowaniu dodać przygotowane jabłka, przygotować blaszkę 35/12 cm wyłożyć ją papierem do pieczenia. Piekarnik rozgrzać do 180 stopni wstawić ciasto i piec 60 minut, 20 minut przed końcem pieczenia nastawić piekarnik na 190 stopni i piec do tak zwanego suchego patyczka. Ciasto lekko się przypaliło ale to nic można zeskrobać, po ostygnięciu posypać cukrem pudrem lub polać polewą