Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, jak każdy miodownik najlepszy na drugi dzień
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3806
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1317
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3806
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1317
Składniki
1. z mąki, cukru, jajek, miodu, margaryny i sody zagnieść ciasto, gdyby ciasto było zbyt suche, można dodać łyżkę kwaśniej śmietany, ciasto schłodzić, następnie podzielić na dwie części i upiec oddzielnie dwa placki, piec ok 15-20 min w 175 st, 2. schłodzoną śmietanę ubić ze śmietan-fixami, wyłożyć na zimny placek, przykryć drugim, wierzch posmarować masą krówkową i posypać uprażonymi na suchej patelni płatkami migdałowymi, wstawić do lodówki, ciasto należy przygotować dzień lub dwa wcześniej, gdyż musi zmięknąć, smacznego