Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zmiksowane trzy ciasta w jednym a efekt bardzo smaczny i ładnie wyglądający
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 45
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 45
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Składniki
zrobić biszkopt, ubić białka z cukrem dodać żółtka mąkę kakao proszek do pieczenia wylać na dużą blaszkę. cztery białka ubić na sztywno z cukrem dodać mąkę ziemniaczaną proszek i ocet wykładać kupkami na ciasto biszkoptowe , piec około 30-40 minut w 180 stopniach
masa; odsączyć sok z ananasów uzupełnić wodą do 1.5 szklanki szklankę wody z sokiem zagotować do 0.5 szklanki wody z sokiem dodać żółtka cukier, budyń, i mąkę ziemniaczaną ugotować budyń przestudzić do zimnego dodać margarynę utrzeć na gładko dodać pokrojone w kostką ananasy , biszkopt przekroić na pół przełożyć masą I SMACZNEGO