Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z maślanką, agrestem i rabarbarem. Ciasto z bezą i kruszonką, kruche i pyszne.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10554
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336862
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4596
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424468
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10554
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336862
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4596
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424468
Składniki
ciasto-Jajka i żółtka zmiksować z cukrem, potem maślanką. Przesiać mąkę z proszkiem i wymieszać. Na koniec dodać olej i wymieszać. Wylać na blaszkę 30x40 cm. wyłożoną papierem do pieczenia.
beza- Białka ubić ze szczyptą soli potem cukrem.Przesiać tam budyń, wymieszać a na koniec wymieszać z olejem. Wyłożyć na ciasto.
Rozsypać agrest i pokrojony rabarbar. Rabarbar można na godzinę przed użyciem,zasypać cukrem.
kruszonka-zmiksować masło z cukrem i wanilią. Przesiać tam mąkę i zmiksować. Rozsypać po owocach.
Piec ok.50-60 min. w 175 *C. Po ostudzeniu oprószyć cukrem pudrem.