Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykłe,szybkie ciasto do kawy,w rodzaju biszkoptu
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8625
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8625
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Składniki
Jajka,cukier i śmietankę wymieszać mikserem do ich całkowitego połączenia.Przesiać przez sito mąkę,proszek,sól i dodać kakao.Starannie wymieszać suche składniki z masą jajeczną łyżką lub mikserem na najniższych obrotach.
Małą blaszkę (ok 23x23) wyłożyć papierem do pieczenia i wylać ciasto.Piec ok 25-35 min w temp 180 st.Po wystudzeniu można posypać cukrem pudrem.Smacznego