Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaletą tego ciasta jest to,że piecze się w jednej blaszce,a jest dwu smakowe - orzechowo-kokosowe z lekką nutą wiśniową (dżem)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8487
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 547
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8487
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 547
Składniki
To ciasto wyłożyć na ciasto kokosowe,a na wierzch drugą część ciasta,które było w lodówce.Piec 60 min po wystygnięciu polać polewą (ja krówko-wą )