Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto bez pieczenia.
Tortownica 24 cm
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23018
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 938
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104821
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 402
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23018
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 938
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104821
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 402
Składniki
2 galaretki piñacolada rozpuścić w 1 i ¾ szklanki gorącej wody. Dodać 2 białe czekolady połamane w kostki i mieszać aż się rozpuszczą. Odstawić w chłodne miejsce do ostygnięcia. Śmietanę ubić na sztywno. Dodać zimną galaretkę wymieszaną z czekoladą Zmiksować. Piankę wylać na tortownicę. Ciasto włożyć do lodówki.
1 galaretkę piñacolada rozpuścić w 1 i ¼ szklanki gorącej wody. Gdy ostygnie, wylać na ciasto. Gdy trochę stężeje, posypać wiórkami kokosowymi i pozostawić w lodówce do całkowitego stężenia.