Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto bez pieczenia.
Tortownica 24 cm
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2266
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1381
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 516
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3553
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1210
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2266
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1381
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 516
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3553
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1210
Składniki
2 galaretki piñacolada rozpuścić w 1 i ¾ szklanki gorącej wody. Dodać 2 białe czekolady połamane w kostki i mieszać aż się rozpuszczą. Odstawić w chłodne miejsce do ostygnięcia. Śmietanę ubić na sztywno. Dodać zimną galaretkę wymieszaną z czekoladą Zmiksować. Piankę wylać na tortownicę. Ciasto włożyć do lodówki.
1 galaretkę piñacolada rozpuścić w 1 i ¼ szklanki gorącej wody. Gdy ostygnie, wylać na ciasto. Gdy trochę stężeje, posypać wiórkami kokosowymi i pozostawić w lodówce do całkowitego stężenia.