Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto bez pieczenia.
Tortownica 24 cm
2 galaretki piñacolada rozpuścić w 1 i ¾ szklanki gorącej wody. Dodać 2 białe czekolady połamane w kostki i mieszać aż się rozpuszczą. Odstawić w chłodne miejsce do ostygnięcia.
Śmietanę ubić na sztywno. Dodać zimną galaretkę wymieszaną z czekoladą Zmiksować. Piankę wylać na tortownicę. Ciasto włożyć do lodówki.
1 galaretkę piñacolada rozpuścić w 1 i ¼ szklanki gorącej wody. Gdy ostygnie, wylać na ciasto. Gdy trochę stężeje, posypać wiórkami kokosowymi i pozostawić w lodówce do całkowitego stężenia.
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2020
Białe kiełbaski pieczone na słodko-ostro. Z cebulą, chutney z pigwy i chilli.
Odsłon: 6199
Smaczna cukinia po indyjsku z przyprawą curry i papryką do słoików na zimę, i...
Odsłon: 3014
Papierówki najbardziej pasują do szarlotki, mają cudowny smak, pachną wspania...
Odsłon: 2015
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 6372
Smaczna pizza z pieczarkami, cebulą i żółtym serem, prosta i szybka w przygot...
Odsłon: 56
Sposób na ogórki kiszone w soku własnym podejrzałam na pewnym filmie. Wszyscy...
Odsłon: 91
Smaczna cukinia po indyjsku z przyprawą curry i papryką do słoików na zimę, i...
Odsłon: 3014
Papierówki najbardziej pasują do szarlotki, mają cudowny smak, pachną wspania...
Odsłon: 2015
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 6372
Smaczna pizza z pieczarkami, cebulą i żółtym serem, prosta i szybka w przygot...
Odsłon: 56
Sposób na ogórki kiszone w soku własnym podejrzałam na pewnym filmie. Wszyscy...
Odsłon: 91
Składniki
2 galaretki piñacolada rozpuścić w 1 i ¾ szklanki gorącej wody. Dodać 2 białe czekolady połamane w kostki i mieszać aż się rozpuszczą. Odstawić w chłodne miejsce do ostygnięcia. Śmietanę ubić na sztywno. Dodać zimną galaretkę wymieszaną z czekoladą Zmiksować. Piankę wylać na tortownicę. Ciasto włożyć do lodówki.
1 galaretkę piñacolada rozpuścić w 1 i ¼ szklanki gorącej wody. Gdy ostygnie, wylać na ciasto. Gdy trochę stężeje, posypać wiórkami kokosowymi i pozostawić w lodówce do całkowitego stężenia.
Przepisy Desery
Desery
Mój mocno bakaliowy keks
Desery
Krucha szarlotka
Desery
Bułeczki z malinami, imbirem i kardamonem
Desery
Rolada marengowa z bitą śmietaną jagodami i porzeczkami
Mój mocno bakaliowy keks
Bardzo lubię takie oto keksy. Mój keks który polecam jest delikatny ,wilgotny...
Odsłon: 96
Krucha szarlotka
Szybka i krucha szarlotka, każdy może ją upiec.
Odsłon: 291