Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam po przepis na przepyszne ciasto salceson z gruszkami
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5521
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1015
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12006
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5125
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1443
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5521
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1015
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12006
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5125
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1443
Składniki
Jajka zmiksować z cukrem na pulchną masę a następnie dodać resztę składników i także zmiksować do połączenia się składników. W międzyczasie gdy ciasto odpoczywa przygotować gruszki
Wymieszane ciasto z gruszkami przełoży do blaszki 35/12 wyłożonej papierem do pieczenia i odstawić do czasu rozgrzania piekarnika
Pieczone ciasto w temperaturze 180 stopni piec przez 1 godzinę i 10 minut do tak zwanego suchego patyczka. Po upieczeniu wystudzić i polać polewą lub posypać pudrem