Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto wyszło pulchne i aromatyczne,szybko się robi,jeszcze szybciej znika. Bardzo polecam:)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336699
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4094
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423236
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2633
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336699
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4094
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423236
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2633
Składniki
Margarynę rozpuścić z cukrem i przestudzić. Dodać jajka i utrzeć. Do utartej masy wsypać mąkę,pr.do pieczenia,mleko,wanilię i zmiksować. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia ,wylać ciasto. Na wierzch poukładać nektarynki podzielone na ćwiartki ,oraz wydrylowane połówki śliwek. Dać do nagrzanego piekarnika do 170st.po 10min.zwiększyć temp.do 200st i piec góra-dół do zrumienienia wierzchu. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!