Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest podobny do poprzedniego na ciasto z gruszkami. Zmieniło się tylko kilka składników. Ciasto jest równie smaczne i warte wypróbowania.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 121
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 121
Składniki
Masło, jajka i cukier utrzeć mikserem na jednolitą masę. Dodać aromat śmietankowy i powoli wsypywać mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Tak otrzymaną masę przełożyć do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Wymiary keksówki 29x11 cm. Na wierzch ułożyć pokrojone brzoskwinie. Piec w nagrzanym do 180 st C piekarniku 40-45 minut. Sprawdzać patyczkiem czy ciasto się upiekło. Po całkowitym wystudzeniu posypać cukrem pudrem.