Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne ciasto dla osób będących na diecie bezmlecznej, ale oczywiście nie tylko :) Smacznego.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1268
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 674
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1377
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1268
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 674
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1377
Składniki
Jajka ubić z cukrem i cukrem wanilinowym. Dodać olej oraz mąkę połączoną z przyprawami, sodą i proszkiem do pieczenia. Następnie dodać cukinię, startą na tarce (wcześniej obieram ze skórki). Delikatnie wymieszać w celu dokładnego połączenia składników. Przelać masę do podłużnej foremki lub dwóch krótkich, ale muszą być wąskie. Posypać orzechami. Piec około 60 minut w 160 st. z termoobiegiem.