Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne ciasto dla osób będących na diecie bezmlecznej, ale oczywiście nie tylko :) Smacznego.
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 140
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3757
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 169
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 140
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3757
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 169
Składniki
Jajka ubić z cukrem i cukrem wanilinowym. Dodać olej oraz mąkę połączoną z przyprawami, sodą i proszkiem do pieczenia. Następnie dodać cukinię, startą na tarce (wcześniej obieram ze skórki). Delikatnie wymieszać w celu dokładnego połączenia składników. Przelać masę do podłużnej foremki lub dwóch krótkich, ale muszą być wąskie. Posypać orzechami. Piec około 60 minut w 160 st. z termoobiegiem.