Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na miękkie i aromatyczne ciasto z dyni.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7732
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 250
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2786
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 562
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7732
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 250
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2786
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 562
Składniki
1. Wszystkie suche składniki oprócz cukru umieścić w jednej misce (mąkę przesiać przez sitko) i dokładnie wymieszać. 2. W drugiej misce dokładnie zmiksować cukier, oliwę i jajka. Na koniec dodać puree z dyni i krótko miksować. 3. Na koniec do masy dodać stopniowo suche składniki i miksować krótko do połączenia składników. 4. Piec ok. 40min. w 170st. C z grzałką góra/dół i termoobiegiem.