Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na miękkie i aromatyczne ciasto z dyni.
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2028
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 258
Polecam.
Odsłon: 408
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2028
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 258
Polecam.
Odsłon: 408
Składniki
1. Wszystkie suche składniki oprócz cukru umieścić w jednej misce (mąkę przesiać przez sitko) i dokładnie wymieszać. 2. W drugiej misce dokładnie zmiksować cukier, oliwę i jajka. Na koniec dodać puree z dyni i krótko miksować. 3. Na koniec do masy dodać stopniowo suche składniki i miksować krótko do połączenia składników. 4. Piec ok. 40min. w 170st. C z grzałką góra/dół i termoobiegiem.