Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, mokre, świetne dla rzadko piekących, bez doświadczenia, zawsze wychodzi
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 214
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 121
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 244
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 314
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 80
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 214
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 121
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 244
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 314
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 80
Składniki
Miksujemy jaja z cukrem. Do powstałej masy dodajemy przesianą przez sito mąkę i proszek do pieczenia.
Wlewamy do formy nasmarowanej margaryną i obsypanej bułką tartą lub kaszą manną. Wkładamy pokrojone w ćwiartki jabłka.
Pieczemy w temp. 160 stopni przez ok 40 - 50 min. Po wystygnięciu dekorujemy cukrem pudrem. Smacznego.