Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To moj udany eksperyment, swietne wilgotne ciasto, polecam !
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 103
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2703
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 103
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2703
Składniki
z bialek ubic piane, jak bedzie sztywna dolozyc cukier, zoltka i olej, przestac misowac i dolozyc make i proszek, ciasto podzielic na pol do jednej czesci dolozyc orzechy do drugiej kakao,
jabka obrac i pokroic w grube plastry na centymetr, batonik kokosowy tez pokroic na male kawalki,
do malej tortownicy wlac na przemian ciasto orzechowe z kakaowym, a na nim naprzemiennie poukladac jabka obtoczone w mace i kawalki batonika kokosowego,
piec okolo 50 min w temperaturze 180 stopni, zimne ciasto polac roztopiona mleczna czekolada