Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, łatwe i szybkie w wykonaniu.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Cukier i jajka miksujemy. Dodajemy oliwę i szklankę jogurtu. Cały czas miksując dodajemy następnie mąkę, cukier waniliowy i proszek do pieczenia.
Na natłuszczona blachę o wymiarach ok. 22cm x 33cm wylewamy ciasto, na które wykładamy owoce a wcześniej zrobioną kruszonkę dajemy na owoce. Pieczemy 50 min. w temp. 180°C.
SMACZNEGO!!