Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyszła pora na czyszczenie zamrażalek i przygotowanie miejsca na świeże owoce :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Składniki
Masło zmiksować z cukrami do białości. Następnie dodawać po jednym jajku, cały czas mieszając mikserem. Na koniec mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Mąkę dosypać w trzech turach, nie wszystko na raz. Po połączeniu składników do surowego ciasta wmieszać zamrożone maliny. Piec w 170* 50 min. Po tym czasie wyłączyć piekarnik i zostawić ciasto jeszcze na 10 minut. Składniki na blaszkę 24/28 cm.