Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyszła pora na czyszczenie zamrażalek i przygotowanie miejsca na świeże owoce :)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 670
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2048
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4036
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3998
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 670
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2048
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4036
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3998
Składniki
Masło zmiksować z cukrami do białości. Następnie dodawać po jednym jajku, cały czas mieszając mikserem. Na koniec mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Mąkę dosypać w trzech turach, nie wszystko na raz. Po połączeniu składników do surowego ciasta wmieszać zamrożone maliny. Piec w 170* 50 min. Po tym czasie wyłączyć piekarnik i zostawić ciasto jeszcze na 10 minut. Składniki na blaszkę 24/28 cm.