Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyszła pora na czyszczenie zamrażalek i przygotowanie miejsca na świeże owoce :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4990
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13484
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5858
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7585
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4990
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13484
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5858
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7585
Składniki
Masło zmiksować z cukrami do białości. Następnie dodawać po jednym jajku, cały czas mieszając mikserem. Na koniec mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Mąkę dosypać w trzech turach, nie wszystko na raz. Po połączeniu składników do surowego ciasta wmieszać zamrożone maliny. Piec w 170* 50 min. Po tym czasie wyłączyć piekarnik i zostawić ciasto jeszcze na 10 minut. Składniki na blaszkę 24/28 cm.