Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyszła pora na czyszczenie zamrażalek i przygotowanie miejsca na świeże owoce :)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10852
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4850
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 963
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9294
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1378
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10852
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4850
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 963
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9294
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1378
Składniki
Masło zmiksować z cukrami do białości. Następnie dodawać po jednym jajku, cały czas mieszając mikserem. Na koniec mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Mąkę dosypać w trzech turach, nie wszystko na raz. Po połączeniu składników do surowego ciasta wmieszać zamrożone maliny. Piec w 170* 50 min. Po tym czasie wyłączyć piekarnik i zostawić ciasto jeszcze na 10 minut. Składniki na blaszkę 24/28 cm.