Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i pyszne ciasto z orzechami
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Jajka ubijam z sola i cukrem na puszystą masę dodaję pozostałe składniki mieszam dokładnie i wykładam na blachę 26 cm wyłożoną papierem do pieczenia piekę ciasto w nagrzanym piekarniku w 2000 stopniach na środkowej półce35 minut gorące ciasto posypuję cukrem pudrem lub ozdabiam lukrem lub polewą jak u mnie