Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu na różne okazje ciasto bez pieczenia
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 72
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 72
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Składniki
Blaszkę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia. Ułożyć warstwę herbatników 20 szt. Sernik przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, wyłożyć na herbatniki, przykryć warstwą herbatników.
Maliny umyć . 2 galaretki malinowe rozpuścić w 2 szklankach gorącej gotowanej wody, pozostawić do stężenia. Gdy zaczną tężeć wymieszać z malinami i wyłożyć na ciasto.
Galaretkę przezroczystą rozpuścić w 1/2 szklanki gorącej gotowanej wody. Mango obrać usunąć pestkę , zblendować. Wymieszać z galaretką, wyłożyć na ciasto.
Migdały podprażyć na patelni, posypać po cieście.
Schłodzić 4 godziny w lodówce, pokroić na porcje.