Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne,łatwe w wykonaniu...
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1237
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5764
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8807
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18365
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1237
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5764
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8807
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18365
Składniki
Składniki na biszkopt:8 jajek,1 szklanka cukru,1 łyżeczka proszku do pieczenia,2 budynie czekoladowe,1 łyżka kakao,3 łyżki mąki.Składniki na masę:1 puszka mleka niesłodzonego,3 galaretki cytrynowe,dodatkowo ptasie mleczko waniliowe(paczka).
Wykonanie :Biszkopt-Całe jajka ubijamy z cukrem na puszystą masę dodajemy przesianą mąkę z proszkiem i budyniami,delikatnie mieszamy.Wylewamy na blaszkę i pieczemy 30 min.Przekrawamy na dwie części.Następnie1 galaretkę rozpuszczamy według przepisu i wylewamy na płaską tacę,zostawiamy do zastygnięcia a następnie kroimy na paski.