Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne,łatwe w wykonaniu...
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3769
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 710
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3769
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 710
Składniki
Składniki na biszkopt:8 jajek,1 szklanka cukru,1 łyżeczka proszku do pieczenia,2 budynie czekoladowe,1 łyżka kakao,3 łyżki mąki.Składniki na masę:1 puszka mleka niesłodzonego,3 galaretki cytrynowe,dodatkowo ptasie mleczko waniliowe(paczka).
Wykonanie :Biszkopt-Całe jajka ubijamy z cukrem na puszystą masę dodajemy przesianą mąkę z proszkiem i budyniami,delikatnie mieszamy.Wylewamy na blaszkę i pieczemy 30 min.Przekrawamy na dwie części.Następnie1 galaretkę rozpuszczamy według przepisu i wylewamy na płaską tacę,zostawiamy do zastygnięcia a następnie kroimy na paski.