Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto z rabarbarem zapraszam na przepis .
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2623
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2623
Składniki
Rabarbar myje obieram ze skórki kroje w mniejsze kawałki i dodaje łyżkę cukru .Jajka wbijam do miski wsypuje cukier i miksuje następnie wlewam olej i dodaje resztę składników do ciasta dokładnie mieszam i wylewam do blachy wyłożonej papierem do pieczenia na wierzch układam rabarbar.
Przygotowanie kruszonki z masła lub margaryny z mąka i cukrem zagniatam kruszonkę ma być taki sypki mokry piasek ,przygotowana kruszonka posypuje po rabarbarze i wstawiam cisto do nagrzanego piekarnika .Ciasto piekę na środkowej półce bez termo obiegu w 200 stopniach góra dół 30 -35 minut należy pamiętać ze każdy piekarnik piecze inaczej . Po dokładne wykonanie zapraszam na film Smacznego .