Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z tego przepisu jest lekkie i puszyste.
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5386
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1739
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5284
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1788
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5386
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1739
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5284
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1788
Składniki
Tłuszcz rozpuścić, ostudzić. Całe jajka z cukrem i cukrem waniliowym ubić jak na biszkopt. Następnie wsypać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i budyniem.
Wlać rozpuszczone i przestudzone masło z margaryną.
Wszystko razem delikatnie wymieszać. Przelać do wyłożonej papierem do pieczenia dużej blaszki.
Ułożyć wypestkowane śliwki i pokrojony na kawałeczki obrany rabarbar.
Włożyć do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec około 30-30 minut.