Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z tego przepisu jest lekkie i puszyste.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2857
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421949
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2201
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2857
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421949
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2201
Składniki
Tłuszcz rozpuścić, ostudzić. Całe jajka z cukrem i cukrem waniliowym ubić jak na biszkopt. Następnie wsypać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i budyniem.
Wlać rozpuszczone i przestudzone masło z margaryną.
Wszystko razem delikatnie wymieszać. Przelać do wyłożonej papierem do pieczenia dużej blaszki.
Ułożyć wypestkowane śliwki i pokrojony na kawałeczki obrany rabarbar.
Włożyć do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec około 30-30 minut.