Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto tanie szybkie może być z masą i bez
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12497
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1409
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13486
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5697
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12497
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1409
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13486
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5697
Składniki
Jabłka pokroić w grubą kostkę zasypać cukrem, zalać olejem i wstawić do lodówki na 1 godz. Wszystkie składniki dodać do jabłek wymieszać i piec w formie na pergaminie ok. 1 godz. w temp.180 stopni
Krem przygotować wg przepisu na opakowaniu. Zimne ciasto przekroić i przełożyć kremem karpatkowym. Gotowe ciasto polać polewą.( wszystkie składniki na polewę zagotować i polać ciasto) Można też posypać cukrem pudrem.