Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto tanie szybkie może być z masą i bez
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8111
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2762
Polecam.
Odsłon: 1341
Polecam.
Odsłon: 399
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8111
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2762
Polecam.
Odsłon: 1341
Polecam.
Odsłon: 399
Składniki
Jabłka pokroić w grubą kostkę zasypać cukrem, zalać olejem i wstawić do lodówki na 1 godz. Wszystkie składniki dodać do jabłek wymieszać i piec w formie na pergaminie ok. 1 godz. w temp.180 stopni
Krem przygotować wg przepisu na opakowaniu. Zimne ciasto przekroić i przełożyć kremem karpatkowym. Gotowe ciasto polać polewą.( wszystkie składniki na polewę zagotować i polać ciasto) Można też posypać cukrem pudrem.