Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo ciekawa propozycja czegoś słodkiego i zdrowego
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Czereśnie wydrylować. Maliny umyć. Wyłożyć na posmarowaną masłem okrągłą foremkę do tart. Mąkę, cukier, jajka i mleko zmiksować na gładką, naleśnikową masę. Masę wylać do foremki z owocami. Wstawić do piekarnika rozgrzanego 180 stopni. Piec 40 minut na złoty kolor.
Podawać oprószone cukrem pudrem