Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty deser ale przez wszystkich lubiany. Można go zrobićnawet wtedy gdy mamy mało czasu. Kwaskowate wiśnie i chrupiąca, słodka kruszonka. Podany z waniliowymi lub śmietankowymi lodami i startą czekoladą smakuje doskonale.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 131
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 131
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
Do miski wsypać mąkę, dodać miękkie masło i cukier, zagnieść kruszonkę.
Wiśnie wydrylować, wyłożyć do 6 kokilek, po wierzchu obficie posypać kruszonką. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190C, piec 30-35 min. Lekko ostudzić. Na wierzchu ułożyć gałki lodów, posypać startą czekoladą. Podawać na ciepło.