Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie. Chciałbym wam zaprezentować prosty deser, którego przygotowanie nie sprawi trudności nawet początkującym kucharzom. Pieczone banany z sosem orzechowym to pyszne połączenie.
piekarnik , naczynie żaroodporne
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 887
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4517
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1136
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 508
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 887
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4517
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1136
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 508
Składniki
Banany obieramy i układamy w naczyniu żaroodpornym. Łyżkę masła roztapiamy w rondelku, dodajemy cynamon.
Roztopionym tłuszczem polewamy banany. Pieczemy owoce 20 minut w 180 stopniach.
Przygotowujemy sos. W miseczce mieszamy erytrytol, masło orzechowe i jogurt naturalny. Upieczone banany podajemy z sosem orzechowym. Smacznego!