Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie. Chciałbym wam zaprezentować prosty deser, którego przygotowanie nie sprawi trudności nawet początkującym kucharzom. Pieczone banany z sosem orzechowym to pyszne połączenie.
piekarnik , naczynie żaroodporne
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Banany obieramy i układamy w naczyniu żaroodpornym. Łyżkę masła roztapiamy w rondelku, dodajemy cynamon.
Roztopionym tłuszczem polewamy banany. Pieczemy owoce 20 minut w 180 stopniach.
Przygotowujemy sos. W miseczce mieszamy erytrytol, masło orzechowe i jogurt naturalny. Upieczone banany podajemy z sosem orzechowym. Smacznego!