Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachwyci każdego! Sprawdź, jak szybko przygotować tę pyszną klasykę w nieco nowej odsłonie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11056
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6339
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5407
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13310
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5072
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11056
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6339
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5407
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13310
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5072
Składniki
Twarówg rozdrobiłam tłuczkiem do ziemniaków, wbiłam jaja i wymieszałam łyżką, potem dałam resztę składników i wymieszałam na jednolite gęste ciasto. Smażyłam porcjami w nagrzanej i posmarowanej olejem gofrownicy.