Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na obłędnie cynamonowe racuchy z jabłkami- bez drożdży!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11428
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4971
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1189
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9993
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1475
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11428
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4971
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1189
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9993
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1475
Składniki
Jabłka obieramy ze skórki, pokroić w plastry a następnie wyciąć gniazda z pestkami. Wszystkie składniki na ciasto wrzucić do jednej miski i wymieszać na jednolitą masę. Na rozgrzany olej nałożyć po łyżce ciasto, no to plaster jabłka a następnie przykryć kolejną warstwą ciasta. Racuchy smażymy na małym ogniu po kilka minut z każdej strony. Ciasto pięknie wyrośnie podczas smażenia. Smacznego!!