Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Steki z kalafiora z pieczarkami w sosie śmietanowym to danie wegetariańskie,...
Odsłon: 42605
Sznycle królewskie, czyli kotlety z rozpływającego się w ustach, delikatnego...
Odsłon: 543
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 19
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 208
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2561
Przepis dnia
Steki z kalafiora z pieczarkami w sosie śmietanowym to danie wegetariańskie,...
Odsłon: 42605
Sznycle królewskie, czyli kotlety z rozpływającego się w ustach, delikatnego...
Odsłon: 543
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 19
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 208
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2561
Składniki
Jajka zmiksowac z cukrami, następnie dodawac po trochu cały czas miksując: mąkę, olej, proszek do piecz., sodę, cynamon. Na koniec dorzucic jabłka pokrojone w kostkę oraz bakalie. Wszystko dokładnie wymieszac. Ciasto wylac do formy wyłożonej papierem do pieczenia (użyłam większej keksówki). Piec w temperaturze 175 stopni około 45 minut. Sprawdzałam patyczkiem, kiedy po wyjęciu z ciasta jest suchy można śmiało wyjmowac. Po wystudzeniu ciasto można posypac cukrem pudrem.