Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pysznie cytrynowe z białym, słodkim nadzieniem :-)
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 63
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 237
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 90
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 198
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 134
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 63
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 237
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 90
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 198
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 134
Składniki
W jednej misce wymieszać suche składniki ze skórką startą z cytryny. W drugiej misce wymieszać mokre składniki z 6-cioma łyżeczkami soku z cytryny. Wymieszać wszystko razem delikatnie łyżką, do połączenia składników.
Do foremek na muffinki wykładać łyżkę ciasta, kostkę czekolady i kolejną łyżkę ciasta (powinno być troche więcej niż 3/4 foremki)
Piec w temp. 180-190 stopni ok. 25 min.
smacznego :-)