Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pysznie cytrynowe z białym, słodkim nadzieniem :-)
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 53
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 73
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 53
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 73
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
Składniki
W jednej misce wymieszać suche składniki ze skórką startą z cytryny. W drugiej misce wymieszać mokre składniki z 6-cioma łyżeczkami soku z cytryny. Wymieszać wszystko razem delikatnie łyżką, do połączenia składników.
Do foremek na muffinki wykładać łyżkę ciasta, kostkę czekolady i kolejną łyżkę ciasta (powinno być troche więcej niż 3/4 foremki)
Piec w temp. 180-190 stopni ok. 25 min.
smacznego :-)