Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszka
Smakują wyśmienicie i efektownie wyglądają. Jajka faszerowane na dwa sposoby...
Odsłon: 113
Prosty i szybki placek, który przyjmie każde owoce. Ja miałam akurat połówki...
Odsłon: 257
Takie pierogi często robiła moja mama i babcia. Świetna alternatywa dla piero...
Odsłon: 4922
Smakują wyśmienicie i efektownie wyglądają. Jajka faszerowane na dwa sposoby...
Odsłon: 113
Prosty i szybki placek, który przyjmie każde owoce. Ja miałam akurat połówki...
Odsłon: 257
Takie pierogi często robiła moja mama i babcia. Świetna alternatywa dla piero...
Odsłon: 4922
Składniki
Nagrzać piekarnik do 180 stopni. Margarynę rozpuścić w rondelku, dodać zimne mleko i jajko. Lekko ubić ręczną trzepaczką. Połączyć suche składniki z mokrymi. Delikatnie wymieszać drewnianą łyżką. Przełożyć ciasto do specjalnej formy na muffinki lub wyłożyć do papilotek. Wstawić do piekarnika i piec przez 20 - 25 min
Przepisy Desery
Desery
Ciasto kakaowe z kremem
Desery
Ciasto z 1 jajka
Desery
Babka kakaowa z serową wkładką.
Desery
Deser owocowy z lodami i musem z czarnej porzeczki
Ciasto kakaowe z kremem
Szybkie kakaowe ciasto z kremem o smaku czekoladowym zrobione z upieczonego b...
Odsłon: 68
Ciasto z 1 jajka
Zostało ci tylko 1 jajko w lodówce i zastanawiasz się, co z nim zrobić? Przyg...
Odsłon: 3171