Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszka
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 26
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 66
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 137
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 26
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 66
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 137
Składniki
Nagrzać piekarnik do 180 stopni. Margarynę rozpuścić w rondelku, dodać zimne mleko i jajko. Lekko ubić ręczną trzepaczką. Połączyć suche składniki z mokrymi. Delikatnie wymieszać drewnianą łyżką. Przełożyć ciasto do specjalnej formy na muffinki lub wyłożyć do papilotek. Wstawić do piekarnika i piec przez 20 - 25 min